Ga naar de inhoud
Home » Blog » Het bijhouden van bordspelavonturen met BG Stats

Het bijhouden van bordspelavonturen met BG Stats

  • door

Bordspellen winnen aan populariteit, en met de groeiende liefde voor strategie en gezelschapsspellen komt de behoefte om onze spelavonturen te documenteren. Eén app die hierin uitblinkt, is BG Stats, een Nederlandse creatie van Eerko Vissering. In deze blog duiken we in de handige functies van BG Stats.

BG Stats onderscheidt zich door zijn intuïtieve interface, waardoor zowel beginners als ervaren spelers eenvoudig spelgegevens kunnen toevoegen en statistieken kunnen bekijken. Met slechts enkele tikken organiseer je jouw collectie en ontrafel je de mysteries van je speelgedrag.

Als lid van de redactie ben ik erg blij met BG Stats. Het heeft mij geholpen te onthouden welke spellen ik nieuw geleerd heb en niet onbelangrijk: met wie ik gespeeld heb! De app dient als een persoonlijke archivaris van mijn potjes bij SpelD.

BG Stats verzorgt ook leuke statistieken. Ontdek hoeveel spellen je hebt gespeeld, je winstpercentage, en welke spellen je het vaakst op tafel brengt. Het is als een virtuele bordspelanalist waarbij je ook afbeeldingen kunt uitdraaien van bijvoorbeeld gespeelde spellen in de afgelopen maand.

Voor een eenmalige betaling van ongeveer 5 euro krijg je toegang tot de kernfuncties van BG Stats. Later kun je de ervaring nog verrijken met uitbreidingen. Dit prijsmodel, in combinatie met de waardevolle functies, maakt BG Stats mijn beste app op mijn telefoon.

Probeer het zelf en deel je ervaringen hieronder. Gebruik jij BG Stats al?