Ga naar de inhoud
Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Datum laatste wijziging: 9-1-2024

Welkom bij Spellenclub SpelD! Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om de regels en afspraken vast te leggen voor het gebruik van onze diensten en deelname aan onze activiteiten. Door gebruik te maken van onze diensten en deel te nemen aan onze activiteiten, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Lidmaatschap en Deelname

  1. Lidmaatschap: Het lidmaatschap bij SpelD is persoonlijk en niet overdraagbaar.
  2. Contributie: Leden verbinden zich tot het betalen van de jaarlijkse contributie, zoals vastgesteld door SpelD.
  3. Deelname activiteiten: Deelname aan activiteiten georganiseerd door SpelD is op vrijwillige basis. SpelD is niet aansprakelijk voor schade of letsel tijdens deze activiteiten, tenzij er sprake is van grove nalatigheid.

Privacy

  1. Privacyverklaring: Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met onze privacyverklaring. Deze verklaring is beschikbaar op onze website.
  2. Communicatie: SpelD kan communiceren met leden via e-mail, social media of andere communicatiemiddelen. Leden kunnen zich te allen tijde uitschrijven voor niet-essentiële communicatie.

Intellectueel Eigendom

  1. Spellen: De spellen die tijdens activiteiten worden gespeeld, zijn eigendom van de respectievelijke auteurs en uitgevers. Het maken van kopieën of verspreiden van spellen zonder toestemming is niet toegestaan.
  2. Content: Alle content op de website en andere publicaties van SpelD is eigendom van SpelD. Gebruik van deze content zonder toestemming is niet toegestaan.

Aansprakelijkheid

SpelD is niet aansprakelijk voor verlies, schade, letsel of andere gevolgen voortvloeiend uit het gebruik van onze diensten of deelname aan activiteiten, tenzij er sprake is van grove nalatigheid.

Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

SpelD behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht na publicatie op onze website.

Vragen of Opmerkingen

Voor vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden kun je contact met ons opnemen via info@spellenclubdoetinchem.nl